Udtalelser

UDTALELSER​


“Jeg ser mig selv som en brobygger imellem evidens baseret viden og den holistisk tænkende verden”.
– Lisa –

kropsterapi:

"Lisa fik top score i alle eksaminer i sin uddannelse som Musculupat ved AM Academy. Hun har efterfølgende været en af vores mest bookede og eftertragtede behandlere i AM klinikken. Lisa favner bredt i sine behandlinger med et særligt fokus på stressrelaterede problematikker"
Susan Wichmand, Daglig leder
(AM Academy & Am Klinik)
“Lisa møder sine klienter med stor venlighed, imødekommenhed og viden. Under behandlingen følte jeg mig i top professionelle hænder. Lisa giver også rigtig god information om den forestående behandling, f.eks hvad en specifik teknik forventes, at kunne afhjælpe. Efter hendes behandlinger følte jeg mig meget lettere og psykisk mere afbalanceret. Jeg kan på det varmeste anbefale hende hvis du søger en dygtig behandler”.
white-dandelion-Lisa-tjalve-1024x683
Birgit Nielsen
Pensioneret kabinechef
"Wow…hvor er du stjernedygtig Lisa. Jeg føler mig mere afslappet end, jeg har gjort i…jeg kan ikke huske hvor længe. Det føles som om jeg har god tid og har plads indeni. Det gik op for mig, at en af grundene til, at jeg har så ondt er, at jeg ikke gør det jeg gerne vil, tankevækkende. Tak! “
Surprét Brook Elmue
Kundalini Yogalærer
“Efter behandling hos Lisa Tjalve er jeg begyndt at tro på mirakler. Jeg kom til hende første gang stiv i hele kroppen. Og efter en lang intens behandling hoppede jeg ned fra briksen som et helt nyt menneske. Lisa er simpelthen en fantastik dygtig behandler. Hver gang jeg har været til behandling hos hende har jeg fået det bedre, så jeg kører gerne turen fra Roskilde til klinikken”.
Jørn Roed
Jurist & valuar
“Jeg har fået behandling af Lisa flere gange, og lige fra det første møde har jeg følt mig mødt af en behandler der virkelig forstod mine behov. Lisa ser på helheden og dykker dybt ind i behandlingen. Hun har mine varmeste anbefaling”.
Sabrina Aundal
Klinikchef & Partner hos Take a Break spa
"Jeg er selv udlært fysiurgisk massør fra AM Academy. Der lærte jeg Lisa at kende og hørte om, hvor gode Musculupat behandlinger er. Jeg har ikke fortrudt, at jeg bestilte tid hos Lisa, hun har hjulpet mig med at få løsnet spændinger i kroppen efter et længere stressforløb. Jeg har gået hos Lisa i et år nu, og lige fra første dag har hun været smilende og imødekommende. Lisa ser kroppen som helhed”.
Joachim
Fysiurgisk Massør

Sangelever:

“Jeg startede hos Lisa Tjalve for syv år siden, blot 8 år gammel. Dengang vidste jeg ikke noget om åndedrætsteknik og kæmpede både med de høje og dybe toner. Jeg stod uroligt når jeg sang, havde ikke luft nok og pressede stemmen. Lisa har lært mig at synge med mit flow og med en teknik der passer præcis til min stemme. Hun har lært mig at bruge min krop på den rigtige måde, så jeg kan støtte min stemme og synge uden at slide stemmen. Lisa har også hjulpet mig med at foreberede mange auditions, hvor jeg endte med at få rollen. Idag synger jeg hovedroller på landets førende scener med stor tryghed og et stort overskud i stemmen”.
Lisa Maria Birk Pohl
Musical sanger

Medvirkende som solist på Malmö Operaen, Det Ny Teater, Eventyrteatret m.m. 2023 som Dronning Margrethe i Musicalen “Margrethe" på Det Kgl. Teater
“Lisa har været min sanglærer igennem flere år og hun har hjulpet mig til at blive en erfaren sanger. Jeg startede nærmest fra bunden af. Lisa har lært mig hele det tekniske grundlag der skal til for at have overskud som sanger. Vi har kæmpet sammen, for at jeg kunne nå mine mål. Lisa arbejder meget målrettet både med stemme, krop og udtryk og lader ikke nogen af sine elever give op. Lisa har udover at forme og udvikle min stemme også været med til at udvikle min kærlighed til sang og musik. Min yndlingsting ved Lisa er hendes tro på hendes elever. Idag er jeg landet i hovedroller både indenfor teater og filmbranchen”.
Katharina Kapsch
Musicalsanger og skuespiller

Solist på Eventyrteatret igennem 8 år. 2023 Kaptajn Klo i Peter Pan. Hovedrolle i kommende DR serie 2023
"Tak for din uvurderlige sangundervisning!”
white-dandelion-Lisa-tjalve-1024x683
Cecilia Catharina Wegeberg
Musicalsanger
“Jeg er virkelig imponeret over, hvad Lisa har formået at lære min datter Maja på under 2 år. Udover at rykke hendes stemme til et helt andet niveau, så har Lisa en fantastisk forståelse for Maja. Timerne med Lisa har udviklet hende både sangmæssigt og personligt. Maja elsker sangtimerne. Hun forstår og bruger Lisas teknikker, og hun er tryg i det læringsrum Lisa skaber. Et læringsrum hvor der er plads til både udfordringer, fejl, succes og anerkendelse. Lisa har sat positive blivende spor, og vi er slet ikke færdige endnu!”.
Sofia Osmani
Borgmester Lyngby-Taarbæk Kommune
“Lisa er en meget kompetent, ambitiøs og inspirerende sanglærer, der ved nøjagtig hvordan stemmen fungerer, og hvad der skal til for at opnå en velfungerende stemme. Jeg har fået undervisning af Lisa i en del år, og det har altid været overraskende, hvad min stemme kan under Lisas vejledning. Lisa kan føre stemmen hen hvor den er placeret rigtigt og fungerer optimalt. Min stemme har ændret sig fra en luftig stemme til en stemme med fyldig klang og kerne, som kan synge musik jeg aldrig havde troet. Jeg har også deltaget i Lisas sommerkurser. Det har altid været utrolig hyggeligt, intenst og lærerigt, fordi vi som deltagere har haft mulighed for at arbejde koncentreret og følge hinandens undervisning. På grund af sine egne sanger-erfaringer kender Lisa også faldgruberne, og ved hvordan man kan komme videre, hvis der opstår problemer med stemmen. Lisa har i den forbindelse også delt ud af sin viden om kost, krop, afstresning og vejrtrækning, som har stor betydning for hvordan stemmen fungerer. Tusind tak!”
Anne- Marie Bitsch
Klassisk sanger, solist i Kantatekoret & på Gladsaxe teater
“Lisas tilgang til sang og sangteknik har været et vendepunkt for arbejdet med min sangstemme. Jeg har modtaget mange forskellige former for sangtræning, men jeg har ikke tidligere mødt en underviser, der har arbejdet med de to åndedrætstyper, som Lisa gør. Fokus på flow og udånding frem for opladning og indåndning går godt i tråd med andre stemmepraksisser jeg har som skuespiller og har ændret mit eget billede af min stemmes potentiale og nuancer. Efter ganske få ganges undervisning stod det klart for mig, at jeg i samarbejdet med Lisa ville komme et sted hen med min sangstemme, som jeg ikke tidligere har turde håbe på”.
white-dandelion-Lisa-tjalve-1024x683
Mette Gregersen
Skuespiller fra scenekunstskolen i Århus

Roller bl.a. på Århus Teater, i filmen Familien Gregersen, i Tv2´s julekalender “Mikkel og guldkortet”.
“Lisa er ikke kun min sanglærer, hun er min mentor. Hun ser ind i dybden af min personlighed og mit talent, så jeg kan udtrykke mig, som den jeg er igennem sangen”.
white-dandelion-Lisa-tjalve-1024x683
Clara Nkunkununu
Klassisk sanger
Lisa er en super dygtig sanglærer, som virkelig har udfordret mig i min komfortzone. Det har ført mig langt at turde udvikle mig selv og mine evner. Udover det har Lisa stor erfaring indenfor faget, og forstår sig virkelig på hvad det vil sige at have en sund sangstemme!”.
white-dandelion-Lisa-tjalve-1024x683
Sofia Ahlm Bircow
Studerende på DDSKS (Den Danske Scenekunstskole)

Medvirkende i roller på Bellevue Teatret & Eventyrteatret