Om LT Studio

om lt studio

Jeg hedder Lisa Tjalve og er indehaver af LT Studio, som tilbyder kropsbehandlinger, sangundervisning og undervisning i de 2 åndedrætstyper, indenfor et højt fagligt niveau. Når du kommer hos mig ligger der mange års erfaring bag den viden jeg formidler. Jeg er dedikeret til at hjælpe og højne dig, så du kan brænde bedst muligt igennem med dine mål.

Karriere

Jeg har sunget som solist & professionel operasanger i over 20 år på mange af de mest kendte podier i ind og udland. Herunder Det Kgl. Teater Operaen, Komische Oper Berlin, Philharmonien Berlin, Philharmonien Köln, Salzburger Osterfestspiele, og Bayreuth. Jeg har boet 19 år i Tyskland hvor jeg primært har slået mine folder i store dele af de tysktalende lande. Derfor taler jeg også tysk ligesom modersmålet dansk.

At fungere som solist i topform kræver et stort fokus på alle planer, så det har altid haft højeste fokus at optimere krop & sind til den bedst mulige præstation. Jeg har vundet flere 1. priser som solist og har været nomineret til Echo Klassik prisen for årets bedste album. Hele min karriere kan du læse mere om her: www.lisatjalve.com

Derudover er jeg uddannet sanglærer og brænder for sangundervisning. I mange år har jeg stået for voice coaching hos adskillige af landets sangtalenter. Mine elever er bl.a. at høre på Det Kgl. Teater, Det Ny teater, Malmö operaen, Eventyrteatret og i DR Pigekoret.

I coronatiden kom kroppen i primær fokus da alle sangere var lukket ned. Jeg videreudviklede derfor min erfaring inden for kroppens univers med videregående uddannelser særligt inden for Muskelterapi, Stressbehandling og Mentaltræning og startede efterfølgende som behandler hos AM Academy i Bagsværd. Her var jeg én af de mest bookede behandlere i de år jeg arbejdede på akademiet. Pr. 1. November 2023 arbejder jeg som selvstændig behandler i egen klinik i det smukke Lyngby behandlerhus.

Åndedrættet har altid været i stort fokus, både som sanger og behandler.

Tyskland har i mange år været længere fremme ifht. effektive alternative behandlingsmetoder og jeg har arbejdet flere år sammen med de 2 tyske læger Dr. Med Charlotte Hagena og Dr. Christian Hagena omkring de 2 åndedrætsttyper. En dyb virkningsfuld åndedrætsterapi mest udbredt i de tysktalende lande.

Jeg har 15 års erfaring indenfor feltet, som har givet en dyb forståelse inden for en viden som stort set ikke er udbredt i Danmark. De 2 åndedrætstyper er derfor et vigtigt område for mig at formidle både i behandlinger, sangundervisning og igennem foredrag.

Uddannelser

 • 2000 Tysk 6 årig kandidatuddannelse i musik med sang som hovedfag. Titel “Diplom Sängerin”
 • 2003 Solistklassen Det Kgl. Danske Musikkonservatorium
 • 2010 Stimmbildnerin (Voice Coach) efter de 2 åndedrætstyper fra Podium Seidler-Winkler        
 • 2010 Åndedrætsspecialist & kostvejleder indenfor de 2 åndedrætstyper efter Dr. Hagena
 • 2021 Musikpædagogisk praksis fra Århus Universitet
 • 2021 Lægeeksamineret Sportsmassør fra AM Academy
 • 2022 Musculupat (Muskelterapeut) 2 årig uddannelse fra AM Academy
 • 2023 Reiki 2. Grad
 • 2023 Certificeret Stresskonsulent
 • 2023 Certificeret Mentaltræner
 • 2023 Certificeret Allergibehandler
 • 2023 Certificeret Smertebehandler
 • 2023 Alfakinesiolog 1 års uddannelse efter Ole Larsens metoder

  RAB Registreret alternativ behandler & medlem af Dansk Behandlerforbund