Stressterapi

stressterapi​

Stressterapi – balance i krop & sind

Stressterapi – balance i krop & sind

slip af med din stress

Jeg er uddannet stresskonsulent og Alfa kinesiolog efter Ole Larsens metoder. En certificeret alfa kinesiolog behersker alle de teknikker Ole Larsen formidler. Hans metoder er brugt med stor succes mange steder i landet og kendt som særdeles hurtige og effektive ved stresslidelser.

Kommer du hos mig i behandling, skal du være indstillet på en life changer!

Min indgangsvinkel til at behandle stress er som udgangspunkt at bringe krop og sind i balance med en holistisk tilgang til kroppen. Jeg arbejder med mange stressramte klienter, og det jeg tit ser er, at de bliver tilbudt afklarende samtaler, men at kroppen ikke er nok i fokus. I mine øjne hænger krop og sind tæt sammen. Vi er hvad vi tænker!

vi finder årsagen sammen

Stress og smerter kan komme af mange årsager indenfor kroppens 4 områder: fysisk, psykisk, kemisk og elektrisk. Den kan forårsage et utal af ubalancer i kroppen som søvnløshed, hovedpine, mavesmerter, koldsved, inflammation, depression, rastløshed, autoimmune sygdomme m.m. Det er derfor vigtigt også at arbejde med at få stress ud af kroppen.

De første behandlinger starter jeg med en samtale der omhandler dine problematikker, og jeg tester dig kinesiologisk med en muskeltest på din arm, som spotter hvordan din stress og angst er opstået. Når et svækkende input er fundet sættes hjerne og krop i balance og ubalancerne vil forsvinde.

hjernen styrer alt i kroppen

Hjernen styrer alt i kroppen og som stresskonsulent, kan jeg ophæve en angstprogrammering der ligger i hjernen. Det sker ved at hjernens frontallapper aktiveres  med akupressurpunkter, der berøres. Man er i en afslappet tilstand og foretager en visualisering. Jeg guider dig hele vejen igennem. På denne rolige måde får den intelligente hjerne kontrol over hjernens forsvarssystem fra Amygdala og får en realistisk erkendelse af det, som den opfattede som en trussel. Dermed forsvinder forsvarsmekanismen og angsten på få minutter!

candida og kosttilskud

Når vi har stress og særligt hvis der er tale om langvarig stress, er der ofte grobund for overvækst af candida svamp. Svampen lever i os alle som gærceller i tarmindholdet der renses ud med afføringen, men vokser den vildt skaber den kaos i kroppen. Svampen kan nemlig skifte vokseform og danne tråde, der breder sig rundt i kroppen med svampesporer helt ud til øjne, næse, luftveje og underliv. Har vi Candida i en sådan grad, siger det sig selv, at immunforsvaret er voldsomt belastet. Jeg tester derfor altid, om candida er i overvækst! Symptomer på dette kan være alt fra oppustet mave, uregelmæssig afføring, hovedpine, træthed, eksem, muskelsmerter, ledsmerter, blærebetændelse, inflammation, dårlig koncentration – listen er lang. Testen foretages ved en muskeltest af armen, samtidig med at en gær pakke lægges på nogle af kroppens særlige sanse sensorer omkring mundvige og navle. Hvis testen viser, at du har for meget svamp i kroppen, skal du være indstillet på tilstødende udgifter til kosttilskud samt at overholde en kur på min. en måneds tid. Alle kosttilskud er testet igennem mange år for effektiv virkning og kan fås igennem LT STUDIO.

afslappende
kropsbehandlinger

Jeg kombinerer ovenstående stressbehandling med tilstødende kropsbehandlinger, hvor du nu får helt ro og velvære til kroppen. Ved stress er muskler og led ofte anspændte og derfor er udstræk af disse også i fokus.

jeg anvender følgende behandlingsmetoder:

  • Afslappende fysiurgisk dybdemassage
  • Akupunktur & stresslindrende 5 punkt øreakupunktur også kaldet NADA
  • Klangmassage med klangskåle på kroppen
  • Mindfullness
  • Pulsering af meridianbaner
  • Reiki
  • Streching massage


hvor længe varer en behandling?

Jeg anbefaler altid et Stressterapi forløb. Stress er ikke startet på 1 dag og på samme måde tager det også lidt tid at komme hele vejen rundt og gøre dig stressfri. Ved første fremmøde kan behandlingen tage op til 2 timer. Det afhænger helt af dig og din situation. Til dette forløb anbefaler jeg, at du skriver til mig på kontakt siden og kort beskriver din situation. Derudfra skaber jeg mig et overblik og sender dig en behandlings plan. Priserne i prislisten er derfor vejledende og justeres alt efter hvordan dit forløb ser ud.

alfa kinesiologi er RAB godkendt af sundhedsstyrelsen

JEG GLÆDER MIG TIL AT HJÆLPE DIG VIDERE PÅ DIN VEJ

JEG ARBEJDER HOLISTISK MED DET HELE MENNESKE I FOKUS