Allergibehandling

allergibehandling​

ALLERGIBEHANDLING – væk med gener – tilbage til balance

ALLERGIBEHANDLING – væk med gener – tilbage til balance

alfa – kinesiologi

I de seneste år er der sket en voldsom stigning af allergier i Danmark. Statens Serum Institut skønner at antallet af ramte ligger på ca 1,7. Mil. Det er rigtig mange mennesker som årligt plages  af gener, der kan være utrolig generende og begrænsende i hverdagen. LT STUDIO har derfor specialiseret sig indenfor behandling af alle former for allergier, intollerence og overfølsomheder. I mine allergibehandlinger er udgangspunktet altid et holistisk, kroppen ses som helhed. Jeg anvender Alfa kinesiologi efter Ole Larsens principper, til at teste hvad du er allergisk overfor. Det foregår ved en muskeltest hvor muskelspændingen viser om en påvirkning stresser hjernen. De forskellige allergener testes ved at holde poser med dem op til mundvigene og på navlen. Disse 2 steder har kroppen nogle særlige sanse sensorer som kan registrere hvad posen indeholder. Hvis hjernen opfatter indholdet som farligt for kroppen, vil muskelspændingen i armen falde og armen vil derfor give efter, når man trykker på den. Første del af behandlingen handler altså om at finde ud af hvilke allergier du har. Jeg starter typisk med en række indledende muskeltests inden selve behandlingen går i gang.

hurtigt og effektivt

Alfa kinesiologien betragter allergi som en KEMISK FOBI. Det er en alternativt behandlingsform som arbejder med at finde ind til ÅRSAGEN til at din allergi er opstået. Under behandlingen bringes klientens hjernebølger på REM stadiet. På denne måde skabes der kontakt til underbevidstheden og kroppens selvhelbredende kræfter. Det er en medicinfri metode, med utrolig gode resultater. Der arbejdes hurtigt og effektivt på at få dig rettet op. Du vil typisk skulle regne med 4-6 behandlinger for at fjerne allergien. Hvert menneske er forskelligt og derfor er forløbene også helt individuelle.

candida svamp skaber smerter og inflammation

Erfaringen viser, at en meget stor del af de mennesker som har allergi også har overvækst af Candida svamp i tarmen. Candida Albicans er en overset folkelidelse som ved forhøjet vækst skaber utæt tarm, smerter og inflammation i kroppen. Svampen kan skifte vokseform med tråde (myecelier) der hæfter i tarmslimhinden og breder sig med sporer ud i kroppen. Smerterne kan være alt fra gigt, allergi i luftvejene, fordøjelsesproblemer, blærebetændelse, stress, udslæt, kløe, hovedpine, træthed m.m. Listen er lang. Det er derfor vigtigt at teste om kroppen er belastet af Candida.

hvorfor opstår overvækst af Candida albicans?

Kroppen skal holdes i balance for at kunne fungere optimalt for os. Nogle gange sker det, at vi fylder kroppen for meget med uhensigtsmæssige ting som f.eks fastfood, sukker og kulhydrater. Derudover kan et længere stressforløb og gentagne perioder med antibiotika få balancen til at kippe. Svampen lever af alt det lækre, særligt sukker og hvede og breder sig derfor mere og mere jo mere den får. Den er derfor en rigtigt skurk til mange ubalancer i kroppen og skal bekæmpes. Tester jeg at du er belastet af Candida svampen, skal du være indstillet på at gå på en kur som udrenser kroppen og fjerner den overvækst du har. Produkterne kan købes igennem LT Studio.

min egen erfaring med candida & Astma

Da jeg var omkring 14 år havde jeg voldsom eksem på mange steder af kroppen. Det kløede var væskefyldt og ubehageligt. Jeg gik til adskillige hudlæger og fik kun 1 behandling tilbudt. Jeg skulle smøre stederne med hydrocortison. Huden blev tyndere og tyndere og når eksemet var smurt væk med cremen, kom det hurtigt tilbage igen. Det var derfor en ond cirkel, årsagen var ikke fjernet. En dag gik jeg til en kinesiolog som testede, at jeg havde alt for meget Candida svamp i kroppen. Jeg startede kuren og eksemet gik væk! Mange års lidelse forsvandt!

Da jeg var omkring 40 år fik jeg konstateret astma hos lægen. Som sanger var det en dårlig udsigt, og jeg kontaktede derfor Ole Larsen, som jeg senere blev uddannet af. Ole spottede årsagen som var svamp i min bolig, stress og candida i kroppen. Denne gang tog kuren længere tid, da jeg var hårdt ramt, men efter 1/2 år var jeg symptomfri og har ikke haft astma siden.

epipen

Jeg behandler ikke mennesker der er udstyret med en såkaldt epi-pen som bruges ved anafylaktisk chok. Jeg henviser til hver en tid til at rette sig efter lægens anvisninger.

en uvurderlig viden

Ole Larsens bøger omkring dette emne er solgt i over 30.000 eksemplarer igennem flere årtier. Jeg ønsker at udtrykke min dybeste respekt for en foregangmand og forsker indenfor allergiens verden, med en uvurderlig viden til gavn for os alle. Det er mig en ære at være uddannet af ham og viderebringe netop denne viden fra  “allergiens gåde er løst” forhåbentlig også til gavn for dig!

RAB Registreret alternativ behandler – Medlem af Dansk Behandlerforbund

JEG GLÆDER MIG TIL AT LÆRE DIG AT KENDE,
OG TIL AT HJÆLPE DIG VIDERE PÅ DIN VEJ!