Jeg er uddannet stresskonsulent og Alfa kinesiolog efter Ole Larsens metoder. En certificeret alfa kinesiolog behersker alle de teknikker Ole Larsen formidler. Hans metoder er brugt med stor succes mange steder i landet og kendt som særdeles hurtige og effektive ved stresslidelser.

Kommer du hos mig i behandling skal du være indstillet på en life changer!

Min indgangsvinkel til at behandle stress er som udgangspunkt at bringe krop og sind i balance med en holistisk tilgang til kroppen. Jeg arbejder med mange stressramte klienter, og det jeg tit ser er, at de bliver tilbudt afklarende samtaler, men hvor kroppen slet ikke er i fokus. I mine øjne hænger krop og sind tæt sammen. Vi er hvad vi tænker!

Læs alle udtaleleserne her

Stress og smerter kan komme af mange årsager indenfor kroppens 4 områder: fysisk, psykisk, kemisk og elektrisk. Den kan forårsage et utal af ubalancer i kroppen som søvnløshed, hovedpine, mavesmerter, koldsved, inflammation, depression, rastløshed, autoimmune sygdomme og meget mere. Det er derfor vigtigt også at arbejde med at få stress ud af kroppen.

De første behandlinger starter jeg med en samtale der omhandler dine problematikker, og jeg tester dig med en muskeltest på din arm som spotter hvordan din stress og angst er opstået.

Når et svækkende input er fundet sættes hjerne og krop i balance og ubalancerne vil forsvinde.

Hjernen styrer alt i kroppen og som stresskonsulent, kan jeg ophæve en angstprogrammering der ligger i hjernen. Det sker ved at hjernens frontallapper aktiveres  med akupressurpunkter, der berøres. Man er i en afslappet tilstand og foretager en visualisering, som jeg guider dig i hele vejen igennem. På denne rolige måde får den intelligente hjerne kontrol over hjernens forsvarssystem fra Amygdala og får en realistisk erkendelse af det, som den opfattede som en trussel. Dermed forsvinder forsvarsmekanismen og angsten på få minutter!

Jeg har nu i mere end 15 år undervist privat i sang, sideløbende med min sangkarriere. Bl.a på Stage Coach School i Berlin og Admiralspalast i Berlin, samt været sanginstruktør på de fleste af Eventyrteatrets forstillinger igennem 8 år. Jeg sidder også i juryen i forbindelse med sangauditions på teatre i landet. I dag ligger en stor del af mit fokus hos udvikling af unge sangtalenter. Jeg underviser elever i alle aldersgrupper, inden for genrerne opera, operette, musical og pop

Mit speciale er at opbygge en stemme med en solid teknik som basis. Dernæst arbejder jeg indgående med en autentisk optræden, sprog, tydelig diktion og kropsholdning. Jeg taler tysk som mit modersmål dansk og underviser desuden i de sprog vi bruger inden for teaterbranchen.

Sang og teater er min passion! Det forbliver en stor tilfredsstillelse for mig at følge mine elever til dørs i forestillinger, og opleve dem synge på mange af landets scener herunder Det Kgl. Teater, Det Ny Teater, Glassalen i Tivoli, og Malmø operaen m.m.

Når vi har stress og særligt hvis der er tale om langvarig stress, er der ofte grobund for overvækst af candida svamp. Svampen lever i os alle som gærceller i tarmindholdet der renses ud med afføringen, men vokser den vildt skaber den kaos i kroppen. Svampen kan skifte vokseform og danne tråde, der breder sig rundt i kroppen med svampesporer helt ud til øjne, næse, luftveje og underliv. Har vi Candida i en sådan grad siger det sig selv, at immunforsvaret er voldsomt belastet. Jeg tester derfor altid, om candida er i overvækst! Symptomer på dette kan være alt fra oppustet mave, uregelmæssig afføring, hovedpine, træthed, eksem, muskelsmerter, ledsmerter, blærebetændelse, inflammation, dårlig koncentration – listen er lang. Testen foretages ved en muskeltest af armen, samtidig med at en gær pakke lægges på nogle af kroppens særlige sanse sensorer omkring mundvige og navle. Hvis testen viser, at du har for meget svamp i kroppen, skal du være indstillet på tilstødende udgifter til kosttilskud samt at overholde en kur på min. en måneds tid. Alle kosttilskud er testet igennem mange år for effektiv virkning og kan fås igennem LT STUDIO.

Jeg kombinerer ovenstående stressbehandling med tilstødende kropsbehandlinger hvor du nu får helt ro og velvære til kroppen. Ved stress er muskler og led ofte anspændte og derfor er udstræk af disse også i fokus. Jeg anvender følgende behandlingsmetoder.

Jeg glæder mig til at lære DIG og DIN STEMME at kende. 

Sangundervisning forgår i mine øvelokaler i København.
Fri parkering i 3 timer, direkte foran døren. BOOK en tid via Booking knappen i menuen.